top of page

Op maandag  rijdt de Brouwersgatse Brouwprocessie weer door de straten van Dommelen. Loopgroepen, wagens, kinderen, muziekbandjes, ouderen; een bonte stoet deelnemers die elk jaar weer een mooi geheel vormen al trekkend door Dommelen.

Doe ook eens een keer mee en ervaar de gezelligheid onderweg. Kom samen met uw vereniging, buurtschap, vriendengroep, klasgenoten in actie en neem deel aan de brouwprocessie. Natuurlijk mag je ook in je eentje meedoen.  Woon je aan de route, versier je straat om zo een nog mooier feest van maken voor deelnemers en bezoekers.

 

Kinderoptocht:

We willen de Brouwprocessie (optocht) starten met kinderen op versierde fietsen, steps, 3-wielers of skelters. Aansluitend komen de loopgroepen, wagens e.d.. De kinderen kunnen kiezen of ze de hele route lopen/fietsen of dat ze halverwege in een apart vak (onder onze begeleiding) de rest van de optocht gaan kijken. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen een kleine attentie. De kinderen hoeven zich vooraf niet in te schrijven. De kinderen verzamelen zich op maandag 24 februari om 14.15 uur in het fietsvak in de Dommelstraat.

 

CV de Pintenwippers nodigt zowel ervaren carnavalsvierders als de nieuwkomers in Brouwersgat en omstreken van harte uit om op maandagmiddag in en om de Bergstraat te komen genieten. Na afloop zal het weer gezellig druk zijn in de cafés.

Zorg dat je erbij bent!!!!

Brouwersgatse Brouwprocessie 2019.jpg

Belangrijke informatie:

De Brouwprocessie zal plaats vinden op maandag  en begint om 14.30 uur.

De deelnemers worden verwacht om 13.30 uur in het Annadal en Dommelstraat.

Bij aanvang ontvangen de deelnemers startgeld en direct na afloop is er een prijsuitreiking.

Inschrijven is mogelijk door:

Te klikken op onderstaande afbeelding:

optocht.png
bottom of page